icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El segon entrenador de l’Igualada Rigat, Gabriel Ramírez, continuarà una temporada més al costat de Cesc Linares

Ramírez va arribar aquesta passada temporada en el nou projecte del conjunt arlequinat. En el debut, el tàndem d’entrenadors van fer una molt bona campanya el que li va suposar poder arribar al final de la primera volta en tercera posició i classificar-se per a la Copa del Rei com a cap de sèrie. A més, l’equip va fer una passa endavant a l’hora de jugar a l’atac.

Gabriel Ramírez assegura que és un luxe poder seguir estant en un equip com l’Igualada Rigat i que no s’ho va pensar gens per renovar per l’Igualada HC. A més, un dels aspectes que més li agraden és que ‘l’equip és una autèntica pinya. “Jugadors, delegats, el primer entrenador, Cesc Linares; la veritat és que hi ha pocs vestidors en què tothom estigui tan unit com aquest”, ha afirmat. És cert que Ramírez reconeix que la temporada serà molt complicada. Primer, perquè hi ha diferents equips que s’han reforçat molt i després perquè els faltarà una peça fonamental com és Jordi Méndez. De tota manera, considera que és molt positiu tenir molts jugadors que han sortit del planter: “serà un repte més difícil. Ara bé, no deixa de ser un motiu d’orgull que set dels deu jugadors siguin de la base. I els altres, porten tant anys aquí que és com si ho fossin”.

Gabriel Ramírez, té 36 anys, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i té el títol d’Entrenador Nacional d’Hoquei Patins.

 

 

tornar_radioIgualada