icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’entrenador igualadí del Birmingham City, Josep Clotet, deixarà el club anglès a final de temporada tot i que encara li quedava un any de contracte

Clotet va arribar ara fa tres anys al conjunt britànic que milita a la Championship, la segona divisió del futbol anglès. Tot i que en aquest període ha fet uns bons números a la classificació, els propietaris es van veure obligats a desprendre’s d’alguns jugadors importants per fer front als problemes financers. Això va obligar Clotet a pujar diferents futbolistes joves del planter, i que han demostrat un gran rendiment.

En aquests moments, falten sis partits per acabar el campionat de lliga i l’equip anglès es troba sis punts per damunt de la zona de descens, de manera que és molt probable que acabi assolint la permanència. Ara, sense saber què succeirà la temporada vinent per culpa de la pandèmia, el tècnic igualadí ha decidit que posarà fi a la seva carrera al Birmingham  City, de mutu acord amb els propietaris.

“Tots els objectous s’havien acomplert i per això el club havia de fer el pas següent”, afirma l’entrenador igualadí que recorda que la temporada anterior “va ser molt difícil però, tot i que van haver de vendre’s molts futbolistes, en en vam sortir. Això em donava la sensació que era com un final de projecte. Aquí no ens vam posar d’acord i ho respecto molt”.

Josep Clotet no sap encara on entrenarà la temporada vinent. Té un gran bagatge a l’esquena després d’haver estat a les banquetes d’equips històrics com el Swansea, a la Premier League, o al Leeds United i el Birmingham City, a la Championship, entre d’altres.

Foto: Birmingham City FC

 

 

tornar_radioIgualada