icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El ple de l’ajuntament rebutja la moció d’#Igualada Som-hi de convertir els horts de l’Asil en un parc

La moció presentada per la formació, en el ple ordinari celebrat aquest dimarts al vespre, on es proposava transformar els horts de l’Asil en una zona verda i també fer un aparcament darrera l’Escorxador no ha rebut el suport ni del govern, ni de la resta de grups de l’oposició. El portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, destacava amb aquesta moció volen dotar aquest barri d’un gran parc, sense renunciar a tenir una zona d’aparcament. A tot això, la regidora de Junts per Igualada, Carlota Carner, assegurava que el projecte del govern millorarà la zona dels horts de l’Asil i suposarà recuperar per la ciutat un espai que en aquests moments és un descampat. A més, segons Carner, la construcció d’aquest aparcament a la zona dels horts de l’Asil estarà finançada al 100% per  la Diputació de Barcelona i no constarà ni un euro als igualadins.

Per la seva part, des d’ERC es mostraven en contra de la proposta de la moció presentada per Igualada Som-hi, especialment, pel que fa el punt que proposa habilitar un aparcament darrera de l’Escorxador. Segons el portaveu dels republicans, Enric Conill, la seva formació no vol cap pàrquing ni a la zona de l’asil, ni a l’Escorxador. En un sentit similar es va expressar Poble Actiu que malgrat veure amb bons ulls la zona verda als horts de l’Asil, es mostra totalment en contra de fer un aparcament a l’Escorxador.

Tant ERC, com Poble Actiu i Ciutadans s’han abstingut en aquesta moció del ple, mentre que Junts per Igualada hi ha votat en contra.

tornar_radioIgualada