icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

82 escoles visiten l’Observatori de Pujalt al llarg del passat curs escolar

Durant el curs 2015-2016 les visites d’escoles a l’Observatori de Pujalt ha continuat creixent. En total han estat 82 escoles amb més de 4.000 alumnes i més de 250 professors que al llarg de 94 dies han pogut gaudir de les diferents activitats lligades a la meteorologia, l’astronomia i les energies renovables que ofereix el centre. D’aquestes 82 escoles hi ha hagut 10 que han fet estades de 2 dies i una que n’ha fet una de 3 dies. Cal dir que la procedència d’aquestes escoles és d’arreu de Catalunya, en bona part les més ben comunicades a través de l’A2 i l’Eix Transversal. Cal dir també que les activitats han tingut el suport d’AstroAnoia, GAME, Casal Sant Martí de Veciana, Guies BTT i de l’Agrobotiga Sikarra Nostra de Sant Guim de Freixenet.

Cal recordar que l’Observatori de Pujalt és des de l’estiu de 2014 un “Entorn d’Aprenentatge” del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’únic present a la comarca.

Les inscripcions pel proper curs ja estan obertes. Trobareu tota la informació a www.observatoridepujalt.cat o trucant al 620 136 720.

tornar_radioIgualada