icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El nucli antic d’#Igualada torna acollir la tradicional Fira de Nadal

La plaça de l’Ajuntament i els carrers del nucli antic de la ciutat s’ompliran des d’aquest divendres i al llarg del cap de setmana de casetes de fusta, en una nova edició de la Fira de Nadal. Una activitat organitzada per Fira d’Igualada i la Comissió de festes del Barri de la Font Vella, amb el suport del consistori igualadí. La fira, que es podrà visitar també del 6 a l’11 i del 16 al 18 de desembre, oferirà tot tipus d’articles nadalencs com ara decoració, pessebres i figures, tions, plantes i arbres, a més d’artesania i alimentació, entre d’altres.

Les casetes de fusta estaran repartides entre la Plaça de l’Ajuntament, el carrer Santa Maria, i la Plaça Pius XXII, i l’horari d’obertura serà de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Els divendres i el dimecres 7 de desembre l’horari serà només de tarda, i els diumenges l’horari serà de matí.

A més, durant els dies 6, 8, 10, 11, 17 i 18 de desembre hi haurà diverses activitats infantils gratuïtes, com ara el Fem Cagar el Tió, que es farà els dissabtes 10 i 17, a les cinc de la tarda. Per tal d’evitar cues, s’haurà de recollir un tiquet prèviament el divendres 9 o 16, o bé el mateix dissabte al matí a la caseta d’informació de Fira d’Igualada, ubicada a la Plaça de l’Ajuntament.

Enguany també hi haurà cantades a càrrec de les corals igualadines: el Cor de noies Exaudio, Igualada Gospel Choir, Coral Merlet i Coral Els Verdums. També es podrà veure el Flashmob de l’acadèmia de dansa Auntempo, i gaudir de dues actuacions de Protons i del Ban Reial “Cada 4 de gener, renaix a Alcoi una il·lusió” organitzat per la Comissió dels Reis d’Igualada.

tornar_radioIgualada