El CA Igualada Petromiralles acaba sisè a la segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs

Els equips absoluts masculí i femení del Club Atlètic Igualada Petromiralles en 6è lloc a la 2a jornada del Campionat de Catalunya de Clubs a la màxima categoria. En global, l’equip igualadí ha acabat en 7a posició final i ha descendit al Grup B.

El conjunt igualadí comptava amb diverses baixes i hi va competir amb un equip jove però amb molt futur. Entre les bones actuacions i registres dels i les atletes del CAI, van sobresortir el primer lloc de Carla Bisbal en 800 metres llisos amb 2’12″77, el 2n lloc d’Eloi Santafé en 400 m. tanques, amb 53″78, així com el 3er lloc de Cesc Boix en 3.000 m. obstacles amb 9’08″88, i els 4ts llocs de Roger Suria en 3.000 m. obstacles amb 9’11″39, de Laia Alonso en 3.000 m. obstacles femení amb 11’54″76, de Mar Buchaca en 200 metres llisos amb 25″67, i d’Oriol Castells en llargada, amb 6,90 m. També es van batre dos rècords d’Igualada: per l’Elsa Alías en martell femení amb 40,12, millorant l’anterior de 39,46 m. de la mateixa atleta a Igualada el 3 d’abril de 2022 i el de relleus 4 x 100 mixt amb Mar Buchaca, Aleix Fuchs, Aitor Caldito i Mabintou Cámara, amb 46”24, el que li va servir per millorar l’anterior d’Alba López, Lucía Molina, Aitor Caldito i Jordi Yoshinori Matsuoka, amb 47”07, del 3 d’abril de 2022 a Igualada.

Les posicions i marques dels/les atletes del CAI Petromiralles van ser les següents: