icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

A la Conca d’Òdena s’han detectat 4.492 casos positius de COVID19 des de l’inici de la pandèmia

Les dades del departament de Salut indiquen que gairebé 5.000 habitants dels 4 municipis que van ser confinats el mes de març de l’any passat, han donat positiu, en algun moment, de coronavirus. Són persones que se’ls ha fet el test PCR o darrerament el test d’antígens. Cal apuntar que durant els dies més durs de la pandèmia moltes persones van passar la malaltia sense que se’ls fes la prova.

Apuntar també que l’Hospital Clínic i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), en col·laboració amb els ajuntaments i els centres de salut de la Conca d’Òdena, van realitzar testos serològics massius a la població. El resultat és que entre un 11 i un 12% de la població de la Conca d’Òdena hauria passat la COVID19.

En aquests moments la pandèmia a la Conca d’Òdena continua en creixement moderat. A Igualada fa dies que la Rt es situa al voltant d’1, al igual que Òdena. A Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui presenten, aquests dies, un creixement més exponencial de la pandèmia amb una Rt que s’apropa més a l’1,5.

tornar_radioIgualada