icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Abdessamad Oukhelfen (CAI) i Meritxell Soler, guanyadors dels 10 km de la Igualada Urban Running Night Show; Khalid Kharbouch i Ester Guerrero, campions dels 5 km

Abdessamad Oukhelfen, del Club Atlètic Igualada, i Meritxell Soler, del Club Atlètic Manresa, van ser els guanyadors de la cursa de 10 quilòmetres de la Igualada Urban Night Show. Per la seva part, en els 5 quilòmetres es van imposar els corredors del Club Atlètic Manresa, Khalid Kharbouch i Ester Guerrero.

Les dues curses van aplegar més de 3 mil corredors que van poder prendre part en un circuit urbà, tal com és habitual en aquesta cursa. En els 10 quilòmetres, Oukhelfen va tornar a demostrar que segueix en un bon moment de forma i ho va fer signant un registre de 30 minuts i 56 segons. Per la seva part, Meritxell Soler va fer un gran temps de 36 minuts i 1 segon. Pel que fa a la cursa dels 5 quilòmetres, el guanyador va ser Khalid Kharbouch, que va fer una marca de 15 minuts i 40 segons. En categoria femenina, Ester Guerrero va arribar a la meta amb un registre de 18 minuts i 46 segons.

D’altra banda, diumenge es va dur a terme l’Alzheimer Race, la caminada solidària en favor de la investigació per a aquesta malaltia i que va comptar amb més d’un miler de participants.

tornar_radioIgualada