icon_radio

RÀDIO

BLOG

Acord de col·laboració entre el nou programa de Ràdio Igualada “Cuina Oberta” i el projecte del Consell Comarcal “l’Anoia del Camp a la Taula”

Cuina oberta / Actualitat – El nou programa de Ràdio Igualada “Cuina Oberta” i el projecte del Consell Comarcal “l’Anoia del Camp a la Taula” han expressat un acord de col·laboració per donar a conèixer els productes, elaborats o transformats a la comarca de l’Anoia.

El Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, impulsat per la Diputació de Barcelona, treballa des de fa tres anys per la promoció del consum de productes i artesania alimentària de proximitat a través del projecte ‘L’Anoia del Camp a la Taula’. La finalitat del projecte, que ja compta amb un centenar  de productors de la comarca és donar suport al teixit empresarial dels productes alimentaris locals i de qualitat.

Així, amb la voluntat per ambdues parts d’ajudar a potenciar el sector de productes alimentaris locals i de qualitat Ràdio Igualada, “Cuina Oberta”, estrenarà una secció fixe dins del programa on cada dissabte entrevistarà un productor de la comarca amb la voluntat  de donar a conèixer i alhora descobrir els aliments produïts, elaborats o transformats a la comarca per petits i mitjans empresaris.

‘Cuina oberta’ s’emet els dissabtes de 12 a 13h. i diumenges redifusió a la mateixa hora, a través de la sintonia de Ràdio Igualada, en el 103.2 fm i també per internet des del portal radioigualada.cat.

tornar_radioIgualada