icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

AGENDA cultural per aquest cap de setmana

DIVENDRES, a les sis de la tarda, tindrà lloc, a la biblioteca central d’Igualada, una nova sessió del Club de cinema. Es projectarà la pel·lícula “El cinquè poder”, dirigida per Bill Condon i basada en els creadors de WikiLeaks.

 

La biblioteca central acull DIVENDRES, a les set de la tarda, el taller infantil: “Inventem històries petites de por” . Un taller de punts de llibre, a càrrec de Judith Rovira, adreçat a infants a partir de 8 anys.

 

El Cineclub Ateneu proposa aquest cap de setamana una sessió doble de la pel·lícula “El lobo de Wall Street” . El film, basat en fets reals, es podrà veure, al teatre municipal l’Ateneu, DIVENDRES, a 2/4 d’onze de la nit, en versió original, i diumenge a les 6 de la tarda, doblat al castellà.

 

DISSABTE, a les set de la tarda, es projectarà, al teatre de l’Aurora, la pel·lícula “Vicenç Ferrer”L’acte comptarà amb la presència de Lancy Dodem, portaveu de la Fundación Vicente Ferrer.

El cicle “De Pell Sensible” portarà DISSABTE, a les vuit del vespre, a Cal Granotes, els poemes d’Antonio Machado. La presentació anirà càrrec de Joan Valls i el recital de música i poemes l’oferiran el guitarrista, David Martínez, i el rapsode, Arià Paco.

“Los titiriteros de Binéfar” presenten DIUMENGE, al teatre municipal l’Ateneu, “Dragoncio”. Aquest espectacle de titelles, emmarcat en la programació de la Xarxa, es representarà a un quart d’una del migdia.

tornar_radioIgualada