icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aigua és Vida creu que l’única oportunitat d’incloure un tècnic extern a la Comissió de l’Aigua és impugnant l’acord de ple #Igualada

L’entitat considera que la Comissió de l’Aigua està formalitzada després d’aprovar, amb noms i cognoms, els seus membres en el passat ple municipal. És per això que la única manera de poder incloure un tècnic extern seria presentar al·legacions i tornar a votar el punt. Un dels portaveus d’Aigua és Vida, Joan Carles González, apunta que no saben del cert si estan en condicions, o no, de presentar al·legacions al punt, i si aquestes tenen possibilitats de prosperar.

Des d’Aigua és Vida apunten que vist que no ens volen a la Comissió, una de les possibilitats que preveu la llei és la inclusió de tècnics externs. Per tant, per l’entitat seria important poder comptar amb un tècnic que tingui experiència en els processos de municipalització del servei d’aigua en d’altres municipis. La figura d’aquest tècnic extern seria important, segons Joan Carles González, per garantir, encara més, la transparència del procés. El portaveu d’Aigua és Vida apunta que un tècnic extern, sense cap pressió ni interès personal, pot enriquir el treball de la Comissió de l’Aigua.

tornar_radioIgualada