icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Airbnb aposta per Igualada per desenvolupar un projecte mundial de turisme sostenible

La plataforma turística ha escollit la capital de l’Anoia per dur a terme el primer Lab de Turisme Sostenible del món. Es tracta d’un programa pilot, que es tirarà endavant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, i que tindrà per objectiu desenvolupar nous conceptes de destinacions de turisme sostenible. Entenent com a tal, aquell turisme que aprofita les infraestructures existents i que és respectuós   amb l’entorn econòmic, social i cultural de cada zona.

Segons ha explicat Arnau Muñoz, director general d’Airbnb a Espanya i Portugal, l’empresa ha triat Igualada per fer aquest laboratori de turisme sostenible perquè tant la ciutat com la comarca compleixen uns requisits particulars, com la seva situació geogràfica, el seu entorn natural o la seva experiència en organitzar grans esdeveniments com el Rec.0 o l’European Balloon Festival.

L’Adoberia Bella acollirà les diferents activitats vinculades aquest Lab de Turisme Sostenible, com ara tallers temàtics o activitats de cocreació dirigides per experts. L’objectiu passa per oferir a amfitrions i empresaris l’oportunitat de millorar les experiències d’hospitalitat i beneficiar, d’aquesta manera, la comunitat local. Ho explica també el director general d’Airbnb a Espanya i Portugal. Tot plegat es portarà a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. L’alcalde de la ciutat assegura que aquesta és una gran oportunitat per Igualada i l’Anoia per esdevenir un territori turístic.

La presentació d’aquesta iniciativa ha tingut lloc aquest dimecres i ha comptat amb l’assistència d’una destacada representació del teixit socieconòmic local.

Escolta els motius pels quals Airbnb ha escollit Igualada.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada