icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

AJUDEU-NOS (RT) – Ràdio Igualada activa un número de whastapp (628 03 95 78) per recollir missatges d’àudio per donar suport al personal sanitari de l’Hospital d’ #Igualada

Hola a tots i totes, confinats de la Conca d’Òdena, gent del país. Tenim al personal sanitari de l’Hospital d’Igualada i dels nostres CAPs treballant en torns infernals, amb moltes hores acumulades, amb cansament, i sobretot amb molta tensió. Ara mateix, ells i elles són el nostre escut, la nostra esperança, els que lluiten a cada hora per cuidar-nos.

Davant la situació límit que viuen els professionals de l’Hospital d’Igualada per fer front a la crisi sanitària de la COVID-19, i des del confinament, l’emissora municipal ha decidit:

Activar un número de whastapp (628 03 95 78) per recollir missatges d’àudio que es faran arribar als professionals de l’Hospital d’Igualada, i també al personal sanitari dels CAPs dels municipis afectats pel confinament. I quan diem personal sanitari, també ens referim als treballadors del transport sanitari (SEM), al personal de neteja dels centres (imprescindibles) i al personal administratiu.TOTS i TOTES.

Us demanem que ens envieu missatges d’àudio on expliqueu qui sou, d’on sou, i posteriorment afegiu aquelles paraules d’ànim per a tot el personal sanitari. Podeu gravar els àudios en família o de manera individual.

Els missatges haurien de ser curts, de no més de 30 segons, amb l’objectiu de poder gestionar els màxims missatges possibles.

Aquesta iniciativa no aporta cap solució al problema que estem fent front entre tots, però la força de la veu, de la ràdio, i l’escalf de la gent cap als nostres professionals es pot convertir en un gest molt potent.

Ràdio Igualada es compromet a publicar els missatges en forma de PODCAST a través de www.radioigualada.cat i a emetre’ls per antena. L’emissora també assumeix els compromís d’enviar els podcast als centres de salut de la zona de confinament perquè el seu personal els pugui escoltar.

L’emissora municipal es compromet a no fer cap ús de les dades i telèfons que participin en aquesta iniciativa, respectant la llei de protecció de dades.

tornar_radioIgualada