icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Alba Vergés es presenta oficialment com a candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada acompanyada de la plana major del partit encapçalada per Oriol Junqueras

Diferents consellers de la Generalitat de Catalunya, l’alcaldable per Barcelona, Ernest Maragall, i el president d’ERC, Oriol Junqueras, eren aquest dijous al vespre a Igualada per donar suport a la nova candidata a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés. Va obrir l’acte l’actual portaveu del grup municipal d’ERC, Enric Conill, qui va destacar que amb l’arribada de Vergés presenten una candidatura més forta. Conill va posar en valor haver assolit, fa tres anys, els millors resultats de la història a Igualada amb 5 regidors. Li va agafar el relleu Alba Vergés qui va explicar que passa a formar part d’un equip ja consolidat, que ha fet molt bona feina durant tres anys a Igualada, i a la vegada, diu, ho fa amb l’ambició de ser govern i per tant, la propera alcaldessa d’Igualada.

En el seu discurs, Alba Vergés va marcar-se cinc grans objectius pel proper mandat. La candidata d’ERC apunta que els cinc grans pilars de la seva candidatura seran:

1 – Tenir una ciutat ben connectada que suposi més oportunitats per aquest territori.

2 – Habitatge més assequible

3 – Tenir una ciutat atractiva per treballar, i per això s’haurà de liderar la reindustrialització tecnològica.

4 – Que a Igualada es paguin uns impostos més justos.

5 – Tenir una Igualada socialment més justa, en la que no hi hagi desigualtats, i on es protegeixi especialment a la gent gran.

Va tancar l’acte el president d’ERC, Oriol Junqueras, que va destacar les capacitats d’Alba Vergés per liderar el nou projecte que necessita la ciutat d’Igualada. Junqueras va apuntar que la ciutat i la seva comarca han de ser ambicioses, i ha de saber aprofitar ser cruïlla de camins per convertir-se en un referent pel país. Junqueras apunta que serà amb l’equip encapçalat per Alba Vergés que es poden assolir els objectius marcats.

L’assemblea local per escollir la candidata no va ser plàcida per Alba Vergés

Vergés va encapçalar la única candidatura per ser proclamada candidata a l’alcaldia d’Igualada en el decurs de l’assemblea local d’ERC. Malgrat que només hi havia una candidatura, Vergés va ser escollida amb el 66% del vots, mentre que el 33% restant va optar per no donar-li suport, i decantar-se per el vot en blanc. L’assemblea local va comptar amb la presència de 51 militants, dels quals 17 van mostrar-se disconformes amb la decisió de presentar l’actual vicepresidenta de la mesa del Parlament de Catalunya com a candidata a l’alcaldia. La majoria de militants presents, però, el 66%, van donar suport a la nova candidata dels republicans.

tornar_radioIgualada