icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Alba Vergés es reuneix amb col•lectius d’àmbit social de la ciutat d’Igualada

ERC Igualada continua reunint-se sectorialment amb actors referents de diferents àmbits, i la setmana passada va fer-ho en l’àmbit social. Des d’ERC consideren fonamental la “necessitat de visibilitzar els entorns més vulnerables” i en especial la dels “actors del tercer sector” que treballen incessablement contra les desigualtats, els estigmes i els riscos dels més vulnerables. La diputada al Parlament Najat Driouech, va posar en valor que “justament són aquestes entitats les que moltes vegades posen veu a totes persones”. En el seu torn, Vergés va destacar la importància de taules compartides on poder exposar “inquietuds i circumstàncies com l’aïllament i el silenci” i la necessitat de que “els polítics s’asseguin a recollir deures i responsabilitat per no deixar-se pel camí cap veí ni veïna a qui manqui oportunitat o veu”. En declaracions posteriors, Vergés al seu twitter personal va agrair la reunió i va afegir que es tractava de “dones referents i absolutament imprescindibles que construeixen una societat molt més justa i amb més oportunitats per a tothom”. En finalitzar la reunió i vist el bon ambient de treball i les necessitats detectades, des d’ERC s’insten a fer més trobades en aquest àmbit per continuar fent costat a tots els col·lectius.

Prèviament, el mateix dia Esquerra Igualada també va organitzar una trobada amb l’AFA de l’escola del Gabriel Castellà. Els republicans van agrair la presència dels pares i mares i van constatar “la implicació del centre per fer una societat més justa i cohesionada”. També va assistir la diputada Driouech qui es va comprometre personalment en fer un seguiment directe de l’evolució del centre i de les demandes dels membres de l’AFA que van assistir a la reunió.

Amb aquesta trobada els diferents membres d’ERC asseguren haver recollit “deures i opinions fonamentals per construir una Igualada millor que no deixi ningú enrere”. Els republicans es comprometen “a treballar pel benestar de tots i cada uns dels ciutadans i les seves famílies i per aconseguir un objectiu compartit, el d’aconseguir una societat més justa, lliure i compromesa amb la igualtat d’oportunitats”.

tornar_radioIgualada