icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada tindrà un nou Centre d’Atenció Primària, en substitució del CAP Urbà. Ho ha avançat la consellera de Salut i candidata anoienca d’ERC a les properes eleccions al Parlament, Alba Vergés

Alba Vergés ha explicat que el CAP Anoia, situat davant l’estació dels FGC, ha quedat petit. És per aquests motius que el departament de Salut ja està treballant, diu Vergés, per la definició d’aquest nou equipament. La consellera de Salut apunta que ja s’han posat en contacte amb l’Ajuntament d’Igualada per buscar la situació més idònia per construir aquest nou CAP, i així oferir un major confort tant pel personal sanitari com pels ciutadans.

ELECCIONS 14F

La igualadina torna a ocupar un lloc preferent a la llista republicana per la província de Barcelona. Vergés té assegurada la seva entrada al Parlament de Catalunya després de les eleccions de diumenge. Més complicat ho té David Alquézar que ocupa el lloc 25, i la seva entrada al Parlament podria dependre de si ERC acaba assumint responsabilitats de govern. Finalment, Barbara Ortuño és la número 71 de la llista.

ENTREVISTA a la candidata d’ERC, Alba Vergés

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada