Albert Moreno i Anna Godoy, campions de la Duatló Ciutat d’Igualada 2018

Albert Moreno, del Club Atlètic Igualada, i Anna Godoy, del Cidade de Lugo, van ser els guanyadors de la Duatló Ciutat d’Igualada que es va disputar diumenge entre Igualada i Sant Martí de Tous.

Albert Moreno va ser el guanyador absolut amb un temps de 56 minuts i 48 segons. El segon classificat va ser Ernest López, del Club Natació Montjuïc, que va arribar a la meta a 1 minut i 40 segons de diferència. Per la seva part, la guanyadora femenina, Anna Godoy, va fer el recorregut amb un temps d’1 hora, 1 minut i 35 segons. La segona posició va ser per a Anna Noguera, del Club Atlètic Igualada, que va creuar la línia de meta 21 segons més tard. La cursa constava d’un recorregut a peu de 6 quilòmetres, 18 amb bicicleta i 3 quilòmetres més a peu.

La Duatló Ciutat d’Igualada arribava aquest any a la 12a edició i va aplegar uns 250 participants.