icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Albert Moreno i Anna Noguera, en categoria individual, i Elagi Deitg i Laia Solé, en col·lectiu, guanyadors dels Premis Neptú 2019

Igualada va lliurar ahir els Premis Neptú als esportistes més destacats de l’any passat. Els guanyadors en categoria individual van ser els triatletes del CAI Albert Moreno i Anna Noguera. Per la seva part, en esport col·lectiu es van imposar el porter de l’Igualada Rigat Elagi Deitg i la jugadora internacional de bàsquet Laia Solé.

A banda d’aquests premis també es van atorgar altres guardons. En categoria promesa, els guanyadors van ser els atletes del CAI Àlex González i Marta Galló. Per la seva part, els equips base amb més projecció van ser l’infantil A masculí de l’Igualada Hoquei Club i l’infantil femení del Club Handbol Igualada. Per la seva part, l’entrenador més destacat va ser Pol Cantero, del Club Handbol Igualada. Finalment, el millor esdeveniment va ser la 80a Copa Nadal, del Club Natació Igualada, i el reconeixement personal va recaure en Gemma Cubí, impulsora de l’Special Handbol, del Cub Handbol Igualada.

Els Premis Neptú es van lliurar ahir en dues gales que es va dur a terme al Teatre Municipal l’Ateneu. Primer es va fer la dels escolars i posteriorment la de les entitats. Les va presentar la periodista de Televisió de Catalunya Marta Bosch.

tornar_radioIgualada