Albert Moreno i Anna Torras s’imposen a la Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí

Els corredors del Club Atlètic Igualada Albert Moreno i Anna Torras es van proclamar campions de la cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí.

La prova arribava a la 20a edició i es disputa l’últim dia de l’any en dues curses. Una de 5 km i una altra de la meitat, 2,5 km, per als atletes infantils. Albert Moreno va ser el guanyador absolut dels 5 km amb un registre de 15 minuts i 2 segons. En segona posició va arribar Guillem Carner i en tercer lloc Sergi Carrero. Per la seva part, en categoria femenina, Anna Torras va arribar a la meta amb un temps de 18 minuts i 47 segons. La segona posició va ser per a Marta Llagostera i la tercera per a Júlia Solé.

La Cursa de Sant Silvestre l’organitza l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport del Club Atlètic Igualada, entre altres col·laboradors i va tornar a ser molt concorreguda, amb la participació de 765 atletes de totes les edats. 621 ho van fer en la distància de 5 km, i 144 en la de 2,5 km.