Albert Moreno i Víctor Montaner, guanyadors de la Green Run en categoria masculina; Cristina Bru, en femenina

La Cursa del Sant Crist comptava amb una distància de 5 quilometres i va discórrer majoritàriament per camins forestals entre Igualada i Vilanova del Camí.

En categoria masculina va ser 3er Albert Soler (CAI Triatló Petromiralles), amb 17 minuts 20 segons, seguit de Nil Alonso (RRR), 4t amb  17 minuts 49 segons. Per la seva part, Ivan Valiente va ser 5è amb 18 minuts 27 segons, mentre que Guillem Lampreave va ser 6è amb 18 minuts 36 segons.

En la general femenina, va acabar 2a i 41a general Laia Alonso (CAI) amb 22 minuts 15 segons. Va ser 3a i 47a general, Assumpta Castelltort (CAI Triatló Petromiralles) amb 22 minuts 50 segons; la van seguir en la 4a posició i 50a general Iveth Camús, amb 23 minuts 10 segons;  5a i 51a general Selma Hernández, amb 23 minuts 11 segons; i 6a i 55a general Francesca Cabré (Uecanoia Popular) amb 24 minuts 2 segons.

Els atletes participants de major edat van ser Juan Palomino i Antònia Borràs, mentre que els premis als primers del barri van ser per a Ramon Viladot i Janina Pelejà. Es va lliurar un reconeixement a Joan Haldon, per la seva participació en totes les edicions de la cursa. La Caminada Popular no era competitiva, mentre que en la Marxa Nòrdica no hi van haver participants .

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de la Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada Carme Riera, així com del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè; la presidenta de l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, Lluïsa Morcillo,  de Josep Ma Barquilla, de Marathon Esports, i dels organitzadors de la cursa, Salvador Fusté i Dolors Pujabet.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb Albert Moreno, un dels guanyadors en categoria masculina