icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ALDI obrirà el seu segon supermercat a Igualada, l’1 de juliol

Amb aquesta nova superfície, ALDI suma 52 establiments a Catalunya, 28 dels quals a la província de Barcelona, i generarà 15 nous llocs de treball. Es tracta d’una botiga de 1.200 metres quadrats i 99 places d’aparcament. El nou supermercat està ubicat al Passeig Mossèn Jacint Verdaguer, 207 (davant l’estació d’autobusos) i obrirà al públic de dilluns a dissabte d’1/4 de 10 del matí a 1/4 de 10 del vespre. ALDI ja compta amb un altre establiment a la ciutat, ubicat al carrer Lecco, amb el mateix horari d’obertura.

Durant el dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d’algunes sorpreses i obsequis.

Aquest supermercat generarà 15 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal de la ciutat. La implantació de la botiga d’Igualada, la qual ha estat finançada amb recursos propis, contribuirà a la dinamització econòmica de la ciutat i permetrà als ciutadans disposar d’una més àmplia oferta a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana.

tornar_radioIgualada