icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ALERTA de l’Hospital Universitari d’#Igualada “8 ingressos COVID19 en les darreres 24 hores” Es demana la MÀXIMA PRUDÈNCIA !!!

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, el doctor Jordi Monedero, afirma que caldrà seguir molt de prop les dades per confirmar si estem en una tendència clarament a l’alça, o bé es tracta d’un fet puntual. Les previsions no són gens bones. Monedero considera que la situació és estable, però ja comencen a notar un increment dels ingressos. El director assistencial apunta que les dades no pinten un futur gaire esperançador tenint en compte que estem a pocs dies de les festes de Nadal. El doctor Monedero explica que si es confirma la tendència a l’alça dels casos COVID19, en una setmana l’Hospital Universitari d’Igualada tornarà a tenir les UCI’s plenes.

El director assistencial apunta que el personal de l’hospital està molt cansat, sotmès a una pressió molt gran, i les prespectiva dels propers dies afegeix tensió entre el personal sanitari. El doctor Monedero apunta que si les dades augmenten molt, hi haurà gran part del personal de l’Hospital Universitari d’Igualada que no podrà descansar per les festes de Nadal.

ÀUDIO – Entrevista al director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, el doctor Jordi Monedero

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada