icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Queden 1.300 primeres dosi de vacunes disponibles que no es poden posar per la baixada de la demanda coincidint amb l’arribada de les vacances d’estiu

La comarca de l’Anoia disposa de vacunes contra la COVID19 que no s’han posat degut al descens de la demanda relacionat amb el període de les vacances d’estiu. És per això que es fa una crida a demanar cita a través del portal https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat ja sigui al punt de vacunació de l’Escorxador d’Igualada o bé als Centres d’Atenció Primària que disposen de vaccí.

Des de l’Institut Català de la Salut es demana a totes aquelles persones que encara no estan vacunades que demanin cita i es puguin aprofitar aquelles vacunes que encara no s’han subministrat. El període de vacances d’estiu ha fet relaxar a la ciutadania, i moltes persones voldran vacunar-se després de vacances. Això pot comportar, de nou, un col·lapse de les cites prèvies, i és per això que es demana que la gent que pugui demani hora per aquests dies, i es vacuni quan abans millor. A la vegada, posposar la vacunació sempre és un risc ja que estarem exposats al virus sense protecció. Un dels aspectes que s’ha de tenir present és que si es rep la vacuna aquesta setmana, la segona dosi no s’ha d’administrar fins d’aquí a tres setmanes, fet que permet planificar les vacances, i obtenir les dues punxades del vaccí.

ESCOLTEU l’entrevista a la directora del Servei d’Atenció Primària (SAP) Anoia, la doctora Carme Riera.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada