icon_radio

RÀDIO

BLOG

Alfons Samper d’igualada, guanyador de la panera de productes de l’Anoia del ‘Cuina oberta’

Cuina oberta / Participació – Alfons Samper d’Igualada ha resultat el guanyador del sorteig de la panera de productes de l’Anoia que s’ha celebrat aquest dissabte dia 11 d’octubre durant l’emissió del programa de gastronomía ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada. Per gentilesa de Supermercats Caprabo, la panera disposa d’una selecció de productes alimentaris de l’Anoia.

Aquesta promoció feta a través de Ràdio Igualada ha complementat la  celebració de la primera Fira de productors de la comarca anoienca, que va tenir lloc el dissabte dia 4 d’octubre a l’exterior del Supermercat Caprabo ubicat al carrer Sant Josep 116. Un total de 14 productors i cooperatives agroalimentàries de l’Anoia van donar a conèixer i poder tastar els seus productes al públic assistent.

D’altra banda, el ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada i Supermercats Caprabo volen agrair a tots els oients que han participat en aquesta promoció en l’enviament de missatges a través dels diversos canals de comunicació, correu electrònic i xarxes socials.

tornar_radioIgualada