icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Alguns dels millors cuiners del país conversaran aquest dimarts, a Igualada, sobre el present i el futur de la cuina catalana

La periodista igualadina Judith Càlix, directora de la revista ‘Cuina’, parlarà amb tres dels grans joves talents de la cuina catalana del moment: Martina Puigvert, Premi Xef Jove 2024 Guia Michelin; Gessamí Caramés, presentadora del programa ’Cuines’; i Lluc Crusellas, millor mestre xocolater del món. Conduïts per Judith Càlix, els tres convidats debatran sobre la cuina catalana, que des de fa uns anys, viu un moment esplendorós, amb un gran prestigi i reconeixements internacionals.

L’acte, que porta per títol “El present i el futur de la cuina”, es farà aquest dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, al Teatre Municipal Ateneu. La xerrada, gratuïta i oberta a tothom, s’emmarca dins el cicle ‘Converses’ de l’AnoiaDiari  i ha estat organitzat amb la col·laboració d’Ara Llibres.

tornar_radioIgualada