icon_radio

RÀDIO

BLOG

Alimentació i salut, eixos de la xerrada de l’horticultor Josep Pàmies per dilluns 30 de març

Cuina oberta / Actualitat – El pagès i horticultor lleidatà Josep Pàmies impartirà una xerrada sobre l’alimentació, la salut i sobre els interessos ocults que es mouen fora de la vista dels ciutadans,  el dilluns dia 30 de març a les 19h. a l’Institut Pere Vives d’Igualada (Av. Emili Vallès, 17). L’acte és organitzat per ‘Qualitat Collbató’, comerç ubicat al centre de la capital de la comarca de l’Anoia i especialitzat en productes agroalimentaris ecològics i artesanals, i ‘Mesclum’. El preu de l’entrada és de 5 euros i es venen a ‘Qualitat Collbató’ a la Travessia Sant Sebastià 3 d’Igualada.

Josep Pàmies, nascut a Balaguer el 1948, és un agricultor que ha participat en el món sindicalista i cooperativista des de la seva joventut. Al llarg dels anys ha comprovat de primera mà el mal que l’agricultura convencional està fent a la salut de les persones i al medi ambient, i això li ha fet prendre consciència dels interessos ocults que es mouen fora de la vista dels ciutadans.

És per això que, desenganyat amb l’alimentació industrial que ell mateix també va produir durant uns anys, actualment dedica les seves energies a promoure un estil de vida natural i encoratja tothom a ser part del canvi que la humanitat necessita.

En Pàmies és autor del llibre titulat ‘Una dolça revolució’ publicat per Stevia Editors, on hi podem trobar les vivències i reflexions d’un pagès compromès amb temes com l’agricultura ecològica, la lluita contra els transgènics, les plantes medicinals i altres formes de sanació que actualment es consideren alternatives.

 

 

 

 

tornar_radioIgualada