icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Alumnes d’ESO de l’Institut Badia i Margarit d’Igualada participen en el projecte musical “Com Sona l’ESO”

12 alumnes i 2 professores de l’institut igualadí Badia i Margarit van participar en l’edició d’enguany de “Com Sona l’ESO”. Aquest es va celebrar el passat 10 de maig a Altea i va aplegar 1.200 alumnes i professors d’altres instituts de Catalunya i València.

En el festival d’enguany, els joves van interpretar l’obra “La persona més feliç del món”. Els alumnes van haver de cantar, ballar i interpretar set cançons diferents. Els joves han viscut la “part difícil” de la música perquè segons el professorat “els alumnes no s’han après les cançons en 2 minuts, sinó que han hagut de treballar, esforçar-se i estudiar les peces per aprendre’s les cançons a representar”.

A banda de treballar el projecte durant l’any escolar a les aules, els alumnes també van assajar a Altea, on un dels elements a destacar del “Com Som l’ESO” és la posada en escena de l’esdeveniment.

Tant els alumnes com el professorat valoren positivament aquesta experiència al “Com Sona l’ESO”, un projecte en el qual l’Institut Badia i Margarit ja havia participat en altres edicions anteriors.

Podeu escoltar l’entrevista íntegra feta als alumnes i professors del Badia i Margarit a la nostra pàgina web www.radioigualada.cat.

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada