icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Amb motiu del Dia de l’orgull LGTBI la Conca d’Òdena organitza una quinzena d’actes

Fins al 26 de juliol, als municipis de la Conca d’Òdena se celebraran una quinzena d’actes amb motiu de les commemoracions del 28 de juny, dia internacional de l’Orgull LGTBI. Es tracta d’activitats molt diverses adreçades a tot tipus de públics que, sota el lema “Transforma la mirada”, ajudaran a reflexionar sobre les sexualitats i les identitats de gènere, a trencar estereotips i faran visible el col·lectiu LGTBI.

El mateix 28 de juny, als set Ajuntaments de la Conca d’Òdena lluiran les banderes LGTBI, i a les biblioteques municipals s’hi trobaran taules amb bibliografia temàtica. El mateix dimecres a la tarda, a l’Escorxador d’Igualada,es podrà veure l’espectacle de teatre/dansa “Júpiter” de la companyia Homelandance. Una proposta sobre l’acceptació i el rebuig de moltes actituds dins de la comunitat LGTBIQ+ en to d’ironia.

Les activitats, que són gratuïtes, estan organitzades per les regidories d’igualtat dels set municipis de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, en col·laboració amb nombroses entitats del territori i amb el suport de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona. Es pot consultar l’agenda completa i els horaris al web www.micod.cat.

tornar_radioIgualada