icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ampliació de les voreres dels carrers Sant Carles i Sant Josep

El departament de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada preveu iniciar a finals del mes de febrer les obres per a la millora de l’accessibilitat, la supressió de barreres arquitectòniques i l’ampliació de voreres en dos trams dels carrers Sant Carles i Sant Josep.

Concretament, s’actuarà a la vorera sud del carrer Sant Carles, entre el carrer Esquiladors i el carrer Sant Josep, i a la vorera est del carrer Sant Josep, entre el carrer Sant Pau i el carrer Sant Carles. En el primer cas, la vorera actual té tot just un ample de 90 centímetres i, a més, el xamfrà amb el carrer Esquiladors no és totalment accessible per les persones. Pel que fa al carrer Sant Josep, la vorera dreta en sentit ascendent és de tot just 80 cm. Amb aquesta actuació, aquests dos trams de vorera passaran a tenir un ample de 120 cm.

En conjunt, es renovaran 300 m2 de voreres, amb una inversió d’uns 44.000 euros. El termini d’execució dels treballs serà d’uns dos mesos, temps durant el qual hi haurà talls i restriccions de trànsit en aquestes dues vies, que es comunicaran als veïns i se senyalitzaran convenientment.

A banda d’aquesta acció, en les properes setmanes arrencaran les obres de millora de l’accessibilitat als xamfrans del carrer Capellades i d’eixamplament de la vorera oest del carrer Santa Teresa. Recentment, l’Ajuntament ha executat també altres obres d’aquestes característiques en vies com el carrer del Portal o el de Santa Caterina.

tornar_radioIgualada