icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Entrades anticipades, dos torns i aforament reduït per rebre el Patge Faruk el 28 de desembre

L’emissari dels Reis d’Orient, el Patge Faruk, arribarà com cada any, a Igualada, el 28 de desembre. Ho farà al Pavelló de Les Comes i en dues franges horàries. La primera a les 18.30 h. i la segona a les 20.00 h. Tal com marca la normativa vigent, l’aforament al pavelló serà limitat. Per aquest motiu, les famílies que vulguin assistir-hi caldrà que facin una reserva anticipada d’entrades. La reserva es podrà fer a partir d’aquest dijous (24/12), al web reisdigualada.cat

A les 8 del vespre del mateix dia 28 s’emetrà el parlament del Patge Faruk a través del canal de Youtube dels Reis d’Igualada i a partir del dia 29 s’emetrà en diferit per Canal Taronja Anoia.

Serà necessari arribar amb un mínim de 20 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. La sortida del recinte també es farà de manera esglaonada seguint les indicacions del persona. No es podrà accedir al recinte un cop iniciat l’acte. Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HAS D’ASSITIR A L’ESDEVENIMENT.

Aquesta és la decisió que s’ha près després de les reunions que la Comissió Cavalcada de Reis ha mantingut amb l’Ajuntament d’Igualada,  la Conselleria de Cultura de la Generalitat i el Procicat.

tornar_radioIgualada