Anna Noguera, 4a a l’Ironman 70.3 de Finlàndia

La triatleta igualadina Anna Noguera acaba en 4a posició a l’Ironman 70.3 de mitja distància que es va disputar a Finlàndia.

Amb aquest quart lloc, Anna Noguera no s’ha pogut classificar per al Campionat del Món de l’especialitat, per una sola posició. La cursa constava de 1.900 metres nedant, 90 quilòmetres amb bicicleta i 21 quilòmetres corrent. Noguera va  arribar a la meta amb un registre de 4 hores, 26 minuts i 12 segons, per darrera de la 3a classificada que va ser la finlandesa Kaisa Sali. La triatleta d’Igualada va arribar a 1 minut i 42 segons de distància. La guanyadora de la cursa va ser la britànica India Lee, seguida de la també britànica Katrina Rye.

L’Ironman 70.3 de mitja distància es va disputar a la ciutat finlandesa de Lahti.