icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Anoia Turisme fa un balanç de les accions del 2024 i presenta nous projectes en el seu plenari

El plenari d’Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia s’ha reunit recentment per fer balanç de les activitats i projectes desenvolupats fins el moment. Durant la sessió, que va tenir lloc a Castellolí, i va comptar amb la participació de diferents ajuntament de la comarca i amb la sectorial de Turisme de la UEA, es va repassar el pla d’accions d’aquest any i es van exposar projectes singulars com “Anoia, e-bike land – Benchmarking”, “Rutes artesanes de l’Anoia”, la producció del joc de taula “Terra de Castells”, i el Pla Director de Turisme de l’Anoia.

Finalment es va presentar l’estratègia de comunicació que continuarà amb l’eslògan iniciat el 2023: “Escapa’t a l’Anoia” i la línia de la plantejada al 2023 amb l’objectiu principal de posicionar la comarca de l’Anoia com a destí de turisme sostenible i slow tot l’any.

Anoia Turisme té com a principals objectius destacar l’Anoia com una destinació turística; augmentar la participació dels ajuntaments i del sector privat en la direcció, disseny i aplicació de la política turística del territori; augmentar l’impacte econòmic del sector del turisme, entre d’altres.

tornar_radioIgualada