icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ANÒLIA 2014: Ariadna Bonet

Com a novetat de l’Anòlia, aquest any s’ha apostat per artistes locals, una molt bona iniciativa tenint en compte que Igualada és una ciutat amb una base musical molt potent. Els dies 17, 18 i 19 de juliol, es faran un ciclede concerts gratuïts protagonitzats per joves músics de la ciutat i artistes d’alt nivell. Els concerts seran a la Cotonera sota el nom deb   “La Fàbrica”. El dia 17 obrirà aquest cicle la jove cantant Igualadina Ariadna Bonet.

Ariadna Bonet, després de guanyar el concurs Teen Star l’any 2013, ha firmat un contracte discogràfic amb Música Global, amb qui ha editat dos temes propis. Actualment està immersa en el procés creatiu, composant noves cançons.

L’acompanya el guitarrista Cels Burgès, músic i membre també d’altres formacions de la ciutat. Les cançons que ens oferirà Ariadna Bonet serán d’estil pop amb tocs de rock i electrònica.

Podeu escoltar la seva entrevista a continuació:

Des de Ràdio Igualada farem un seguiment especial del festival Anòlia que comptarà amb entrevistes als components dels grups, informacions de primera mà i la millor música relacionada amb el festival. Així que, estigueu ben atents! Demà més.

tornar_radioIgualada