icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ANÒLIA 2014: Cesk Freixas

En el segon dia d’ “Anòlia a la Fabrica” gaudirem d’un concert d’ Adriana Muntané, qui farà de talonera de Cesk Freixas. La nit d’aquest divendres 18 de juliol al Pati de la Cotonera a les 11 de la nit.

Cesk Freixas és un cantautor del Penedès, actualmente té molta prescència en els escenaris catalans, juntament amb altres artistes d’arreu del país. Es caracteritza per les seves lletres de “Cançó Protesta” amb un aire popular i revolucionari.

Cesk Freixas ha editat una maqueta, quatre treballs discogràfics i un recull de versions d’altres cantautors internacionals amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d’autor i de protesta als Països Catalans. També es coneix per introduir la poesia com a mitjà de protesta i transmissió durant els seus concerts.

El podrem escoltar la nit d’aquest divendres 18 de juliol al Pati de la Cotonera.

Podeu escoltar l’entrevista amb Cesk Freixas a continuació:

Des de Ràdio Igualada farem un seguiment especial del festival Anòlia que comptarà amb entrevistes als components dels grups, informacions de primera mà i la millor música relacionada amb el festival. Així que, estigueu ben atents! Demà més.

tornar_radioIgualada