icon_radio

RÀDIO Música de nit

BLOG

ANÒLIA 2014: Macedònia

El festival finalitzarà el diumenge 27 de juliol amb una novetat respecte les anteriors edicions: l’Anòlia Xics. L’anolia Xics será un concert a càrrec de Macedònia, un concert ideal per a tota la familia i sobretot pels més petits.

Macedònia va néixer amb un propòsit molt clar: fer cançons per a nens i nenes d’ entre 6 i 12 anys. Fins aquí les intencions semblen molt clares i un cop trobada la formula, fins hi tot pot semblar un repte senzill, però el grup va voler anar més enllà; no només volia distreure sinó que a més a més volia educar, convertir-se en un vehicle vàlid per a les famílies i pels educadors.

Han passat tres generacions pel grup sempre conservant l’essència del principi.

Per posar en marxa la nova generació, l’estiu del 2011 es torna a convocar un casting on aquest cop s’hi presenten 467 nenes de tot el país. D’aquestes proves en surten la Carlota, la María, l’Irene, la Paula i la Sara. Aquestes són les noves components de la banda; s’hi estaran fins el 2017.

Maria Farrés és la compontent del grup igualadina, podeu escoltar, a continuació l’entrevista que l’hi vam fer a ella, en representació del grup.

tornar_radioIgualada