icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ANÒLIA 2014: Pribiz

Aquest dissabte dia 19 al Pati de la Cotonera escoltarem el tercer dels concerts del cicle de concerts “a la Fabrica” que organitza l’Anòlia aquest any dins la seva programació. Els Pribiz faran de taloners de Renaldo & Clara.

Pribiz són un grup de l’Anoia, format inicialment per dos germans i amb components de Capellades i Igualada. Utilitzen instruments molt variats per aconseguir una  barreja del pop i l’indie amb influències del folk. El grup va nèixer l’any 2010, ja han gravat la seva primera maqueta anomenada  “If I Ask You to Be Mine, What Would You Say?”,

Han tocat en diferents escenaris de la provincia i en formats molt diferents. Les seves lletres són en anglés i molt properes, tant per la temática com per la textura músical. Com hem dit, els podrem escoltar a les onze de la nit dins els actes de l’Anòlia.

Des de Ràdio Igualada farem un seguiment especial del festival Anòlia que comptarà amb entrevistes als components dels grups, informacions de primera mà i la millor música relacionada amb el festival. Així que, estigueu ben atents! Demà més.

tornar_radioIgualada