icon_radio

RÀDIO Música de nit

BLOG

Dissabte comença l’Anòlia 2014 !!!

L’Anòlia engegarà motors aquest dissabte dia 12 a les onze de la nit, coincidint amb la nit de clausura de l’European Baloon Festival, hi tocarà Germà Negre i Txarango. L’anòlia és un dels festivals més veterans de Catalunya i un dels més importants de Catalunya Central, amb 26 anys, ja, de trajectòria. El festival de música es manté en el format dels darrers anys tot i que en aquesta edició s’ha  comptat amb algunes novetats i amb un cartell de primera categoría.

Una de les novetats és el cicle de concerts gratuïts, els dies 17, 18 i 19 que tindran com a escenari espai de La Cotonera sota el nom de “Anòlia a la Fàbrica” en aquests dies artistes locals i emergents de la ciutat faran de taloners d’artistes d’alt nivel com Cesk Freixes, Ramon Mirabet i Renaldo&Clara.

Com els últims anys, els concerts de pagament tindran lloc als Jardins de La Sala i serán el plat fort del Festival, amb l’actuació de Buhos, Troba Kung-Fú Eric Fuentes, Mazoni, La Iaia, Joan Colomo i Els Pets. Aixó será les nits del 24, 25 i 26 d’aquest mes.

El festival finalitzarà el diumenge 27 de juliol amb una altra novetat: l’Anòlia Xics. L’anolia Xics será un concert a càrrec de Macedònia, un concert ideal per a tota la familia i sobretot pels més petits.

Hem parlat amb Lluís Genrau del grup Enderrock, ell és un dels encarregats de la  direcció musical del festival Anòlia. Podeu escoltar la seva entrevista a continuació

Finalment us informem que des de Ràdio Igualada farem un seguiment especial del festival Anòlia que comptarà amb entrevistes als components dels grups, informacions de primera mà i la millor música relacionada amb el festival. Així que, estigueu ben atents!

 

tornar_radioIgualada