icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest cap de setmana arriben els actes centrals de la Festa Major d’Igualada 2023

Aquest vespre, a partir de les nou, al Parc Central, tindrà lloc el Festival Igualada Rock City. Una hora després, a la plaça de Cal Font, començarà el concert dels Mustangs, i a partir de 2/4 d’onze, es duran a terme als carrers del centre d’Igualada, el correfoc petit i el correfoc gran. Pel que fa demà dissabte, a les sis de la tarda, es farà la cercavila tradicional i seguidament Versots i Ball parlat del Ball de Diables d’Igualada. Pel que fa diumenge, a banda de la jornada castellera que es farà al migdia, a la plaça de l’Ajuntament, arribarà un dels actes més destacats de la Festa Major d’Igualada: la Revetlla Popular de les Places. D’aquesta manera, a partir de les onze de la nit, tindran lloc actuacions musicals a diferents places i espais de la ciutat. Al Parc Central, els protagonistes seran la banda “Di-Versiones” ; a la plaça de Cal Font, se celebrarà la 10a edició del Rrrrrec Festival amb Karaoke’s Band i The Forest Shotgun Motorcycle; a la plaça de l’Ajuntament, actuarà l’Orquestra Maravella; i, per últim, al Parc Central, es farà el concert de “Coco” i una sessió de punxadiscos amb els DJ’s “We are the Ones”.

La Festa Major d’Igualada 2023 finalitzarà dilluns amb el piromusical, que es realitzarà a les onze de la nit, al camp de futbol de les Comes, i la tornada del Tonet i la Conxita a la feina. Els acompanyaran, fins al Museu de la Pell, tota la imatgeria de la cercavila menuda.

La Coll@nada proposa també, per aquest cap de setmana, diferents activitats en el marc de la seva Festa Major alternativa

Demà al matí es farà un mercat d’intercanvi de roba amb concert de Biel i Nàdia, a les onze del matí, a la plaça Pius XII, i tot seguit el Fes-ta el dinar, a la Rambla Sant Isidre. Al vespre començarà el Cercanit, a la plaça Sant Miquel, i a les 12 de la nit, actuarà la banda Xillona, a la plaça Pius XII. Diumenge, a la nit, també a la plaça Pius XII, es faran els concerts de Tropical Galaxia, la Kame Band i punxadiscos fins a les set del matí.

La festa major de la Coll@nada acabarà dilluns amb la pujada de cadires al Clein.

tornar_radioIgualada