icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest cap de setmana se celebrarà un streaming solidari de videojocs per col•laborar amb el banc d’aliments d’#Igualada i Lleida

El dissabte i diumenge 15 i 16 d’agost, el canal de Youtube i Podcast igualadí d’oci i videojocs “El Raccoon del Joc”, en col·laboració amb l’associació VideojuegosXAlimentos, emetrà en directe un streaming per recaptar fons pel banc d’aliments d’Igualada i Lleida, dues de les ciutats més afectades per la pandèmia de la Covid-19.

L’horari d’emissió serà de 16:00 a 21:00 els dos dies i es realitzaran programes de videojocs, oci, misteri, cine i series, a més de diferents jocs en directe, on es podrà participar des de casa. També es podran comprar jocs i altres articles subministrats per VideojuegosXAlimentos que serviran per recaptar diners que seran descanviats per aliments. L’objectiu és recaptar menjar per al màxim nombre de famílies d’Igualada i Lleida que es trobin en situació de vulnerabilitat.

També es disposa d’un compte de PAYPAL per col·laborar des d’aquest moment en la Marató d’aquest cap de setmana a través del compte elraccoondeljoc@gmail.com.

tornar_radioIgualada