icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dijous comença a Sant Martí de Tous la 12ena edició del Festival de Llegendes de Catalunya

Aquest dijous comença a Sant Martí de Tous la 12ena edició del Festival de Llegendes de Catalunya que s’allargarà fins el diumenge dia 4 de juliol. Hi ha programats una trentena d’espectacles de teatre, música,dansa, titelles i narració. Una programació amb múltiples propostes, per a petits i grans, i una aposta important pels projectes de nova creació.

Després d’una onzena edició marcada per l’esclat de la pandèmia i adaptada a ella amb un format molt reduït, enguany el DeLlegendes torna amb l’objectiu de recuperar plenament la seva essència. Tot garantint el compliment de les mesures sanitàries necessàries, el Festival té la voluntat que la cultura torni a la normalitat i vetllarà perquè els carrers de Sant Martí de Tous s’omplin de vida de nou amb una programació que permeti gaudir de les nombroses creacions que beuen de les llegendes populars i les històries d’arrel.

Entre la trentena d’espectacles programats que s’aniran desenvolupant durant els quatre dies que duri el Festival, destaca la gran varietat de disciplines escèniques: música, dansa, teatre, titelles i narració oral. D’entre el total, 17 són per a públic jove i adult, i 14 per a tots els públics.

Tota la informació la podeu trobar al web www.llegendes.cat

tornar_radioIgualada