icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dijous es duen a terme els actes institucionals de la Diada de Catalunya

Els actes s’iniciaran a la plaça de l’Ajuntament amb la Hissada de la Senyera (a les 7 de la tarda) a càrrec de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells. Seguidament una representació del Cor Exaudio interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya.

Seguidament, a 2/4 de 8 del vespre es durà a terme la conferència institucional al Teatre Municipal l’Ateneu, a càrrec de l’advocat, historiador i president de la Caixa de Solidaritat, Josep Cruanyes. La xerrada porta per títol: “Catalunya. Lluita política, repressió i solidaritat”.

Cruanyes va néixer el 1952 al Masnou i ha estat un dels principals promotors del retorn de la documentació confiscada per la dictadura franquista a Catalunya, tant a través de la “Comissió de la Dignitat” com amb la publicació del llibre “Els papers de Salamanca”.

L’aforament del teatre és limitat a causa de la normativa Covid. És per això que per poder assistir a l’acte cal obtenir una invitació a través del web tiquetsigualada.cat

La conferència també es podrà veure en diferit pel Canal de Youtube de l’Ajuntament d’Igualada.

Posteriorment, aquest diumenge (12 de setembre)
a 2/4 de 12 del migdia es farà el Pati del Museu de la Pell la Ballada de Sardanes de la Diada, amb la cobla Maricel de Sitges. L’acte està organitzat per l’Agrupació Sardanista d’Igualada.

tornar_radioIgualada