icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dimarts arriba, per tercer any consecutiu, la Reis Race

Aquest dimarts, 6 de gener, arriba per tercer any consecutiu la Reis Race, la cursa de reis dels Moixiganguers d’Igualada. La prova s’ha consolidat ja entre el circuit català de curses urbanes com un original esdeveniment que porta els atletes a córrer pels principals atractius turístics de la ciutat, en un dels moments de l’any més emblemàtics per Igualada.

La Reis Race proposa un circuit prou exigent per als corredors més competitius, i al mateix temps molt original per als que prefereixen prendre-se-la com una activitat més relaxada, entre amics o amb família. Es pot córrer el
circuit de 10Km o el de 5Km de distància.

 

L’hora de sortida de la cursa és a 2/4 d’11 del matí, a la Rambla General Vives d’Igualada. Allà, de 9 a
10, es podran recollir els dorsals. La cursa començarà a la Rambla General Vives; continuarà per l’Avinguda de la Soledat i el carrer de Caritat s’arribarà al local social dels Moixiganguers d’Igualada, Cal Tabola, des d’on s’enfilarà el carrer de Sant Antoni de Baix. Per la placeta dels blanquers es baixarà als carrers més emblemàtics del barri del rec, seguint els contraforts, i fins a la zona del Museu de la Pell d’Igualada. La propera destinació serà el claustre de l’Escola Pia, i després l’edifici modernista de l’Escorxador; seguidament l’asil del Sant Crist, per tornar a la rambla des de l’Avinguda de Balmes.

 

Les inscripcions es poden fer a través de la web http://www.reisrace.cat fins el diumenge 4 de gener a les 14h (o quan s’arribi a 1000 inscrits).

tornar_radioIgualada