icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Aquest dimarts, a Dimarts de Diàlegs; El paper dels diputats igualadins al Parlament

El debat-tertúlia es farà a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí sota el títol: “Què fan els diputats d’Igualada al Parlament?”. L’encarregat d’obrir la reflexió serà un dels experts amb més renom a Catalunya i que més coneix els sistemes polítics i electorals com és el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB, Joan Botella.

Completaran les intervencions els convidats de la “Fila 0” que seran els diputats i exdiputats igualadins que han estat al Parlament des de la recuperació de la democràcia. En aquest sentit, hi haurà Marina Llansana, Antoni Dalmau, Ramon Mir i Ramon Tomàs i els actuals diputats Maria Senserrich, Alba Vergés i Pere Calbó. Pel que fa a Flora Sanabra, no podrà ser-hi per qüestions d’agenda. A tots ells s’hi sumarà el públic que vulgui intervenir-hi i opinar sobre el tema, ja que en cada sessió DdD dóna un protagonisme absolut a la paraula del públic.

El debat-tertúlia es podrà seguir, també, a través de les xarxes socials al perfil de Twitter @DimartsDialegs amb la crònica 2.0 que en cada ocasió fa un periodista diferent de la ciutat. En aquest cas, serà Laia Vicens.

tornar_radioIgualada