icon_radio

RÀDIO

BLOG

AQUEST DISSABTE 17, PRIMER ‘CUINA OBERTA’ DEL 2015

Cuina oberta / Ràdio – S’han acabat les vacances! El ‘Cuina oberta’ torna de nou a la sintonia de l’emissora igualadina amb nous continguts per la primera edició per al nou any 2015. Serà aquest dissabte dia 17 de gener, a partir de les 12 del migdia en directe, i reposició diumenge dia 18 a la mateixa hora. El programa es pot escoltar per la fm convencional des del 103.2, també per internet des del portal web de la ràdio i a través de l’aplicació mòbil ‘igualapp’, des de qualsevol mòbil o tauleta que tingui incorporada aquest app.

Ja tenim preparats els continguts ‘culinaris’ per aquesta edició. Farem una incursió en el món de la pastisseria decorativa i artesana. Descobrirem com s’elaboren  les galetes, cupcakes, muffins i brownies, entre d’altres especialitats. Ens ajudarà a descobrir-ho i ‘endolcir-nos’ amb Anna Castellà, responsable junt amb la seva parella, en Ricard Manuel Aldea, de ‘Sweets by Nan’, la nova cafeteria i pastisseria ubicada al centre d’Igualada. Aquest espai compta amb obrador particular per l’elaboració d’aquesta ‘exquisita’ pastisseria decorativa.

El receptari del programa estarà confeccionat per la nostra col.laboradora, Elisabet Florensa, autora del portal web anoienc de receptes i propostes gastronòmiques: ‘Tasta rutes’. Dues receptes especialment adreçades per ajustar aquests ‘quilets’ afegits durant les passades festes nadalenques: ‘Amanida tèbia de ruca’ i ‘Peix maridat amb verduretes al forn’. A més, en Bet Florença afegirà diversos trucs per fer un bon pa de pessic a casa nostra.

Nou lliurament per conèixer d’aprop els productors i productes de proximitat de la nostra comarca, de la mà de ‘L’Anoia del camp a la taula’, el projecte impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia. En aquesta edició del ‘Cuina oberta’, us presentarem a ‘Mas Buret’, apicultors i productors d’una bona varietat de mels. Entrevistarem al gerent de ‘Mas Buret’, Josep Maria Oliva, que ens explicarà una recepta fàcil de fer que inclou la mel com a ingredient.

Us sedueixen aquests continguts? Perfecte. Ho acabarem d’amanir amb una selecció de temes musicals protagonitzats per una de les veus clàssiques del jazz nord-americà, Ella Fitzgerald. Glamour gastronòmic al ‘Cuina oberta’, el primer del 2015.

tornar_radioIgualada