icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Aquest dissabte, 27 de setembre, s’inaugura el primer Stage de Banda Simfònica d’Igualada

Aquest dissabte, dia 27 de setembre, a les 13h, tindrà lloc a l’Auditori de l’Escola de Música d’Igualada la inauguració del primer Stage de Banda Simfònica d’Igualada. Durant el matí hi haurà la recepció dels participants i les primeres entrevistes i audicions d’alumnes. A les 13h es procedirà a fer la presentació pública de la direcció de l’Stage i de les entitats col·laboradores i, a continuació, hi haurà una breu audició per part de professors i col·laboradors.

Aquest Stage es durà a terme durant quatre dissabtes, no consecutius, els dies 27 de setembre, 11 d’octubre, 8 i 29 de novembre, amb sessions de treball i activitats complementàries i culminarà amb un concert el dia 30 de novembre a les 12h del migdia al Teatre Municipal l’Ateneu. El període d’inscripcions, que, en principi es tancava el dia 24 de setembre, es prorrogarà fins el dia 27.

La direcció i professorat està formada per músics professionals vinculats a la ciutat i comarca, i les obres que es treballaran seran de procedència variada: des d’obres originals per banda simfònica fins transcripcions d’obres simfòniques, des de música de pel·lícules fins música catalana i peces de sarsuela. Tothom qui estigui interessat en saber els detalls, tant del professorat i col·laboradors com de les obres concretes a treballar, es pot adreçar, a partir del dilluns dia 22 de setembre, a l’Institut Municipal de Cultura (IMC) o la consergeria de l’Escola de Música, o bé escriure un correu a l’adreça electrònica contrapunt@llegim.com.

 

Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Igualada a través de l’IMC, produït per l’entitat Contrapunt i compta amb la col·laboració de l’Escola de Música, La Banda de Música d’Igualada i la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia.

tornar_radioIgualada