icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Aquest dissabte, 9 de maig, el Hip Hop Fest aproparà la cultura urbana a la ciutat d’Igualada

El col·lectiu de joves I2HM organitza aquest proper dissabte, 9 de maig, l’Igualada Hip Hop Fest, un festival en què l’objectiu principal és donar a conèixer i apropar la cultura urbana a la ciutat.

El festival s’emmarca dins del projecte Impuls dels pressupostos participatius del departament municipal de Joventut, la filosofia del qual es donar veu als joves per a poder fer realitat les activitats que, de vegades, per manca de recursos, no es poden dur a terme.

L’Igualada Hip Hop Fest obrirà les seves portes a les 18h de la tarda amb una exhibició de grafiters locals al pati de La Bastida (c/ Creueta, 31), on també es podrà gaudir d’una masterclass gratuïta d’iniciació al break dance. A partir d’aleshores tindran lloc diferents actuacions fins a les 3h de la matinada. Artistes de renom de la comarca i consolidats nacionalment com Pitchzblack presentaran el seu nou àlbum Asuntos internos. El toc de hip hop clàssic el posaran Escandaloso Xposito & Hartosopas i no faltaran les actuacions en directe de Balder Mc, Psico Vst i Mc Sunker.

tornar_radioIgualada