icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dissabte (de 10:00h a 14:00h) arriba, al Museu de la Pell d’Igualada, una nova edició de la Festa dels Drets dels infants que estarà centrada en les vocacions tecnològiques especialment en les nenes

Per tercer any, el Departament d’Infància conjuntament amb el Consell d’Infants d’Igualada organitzen aquesta festa, dedicada a reflexionar sobre els drets dels infants i com a societat i administracions tenir-ne cura d’aquests Cada any la jornada festiva gira al voltant d’una temàtica, d’un dret.

Aquest any, es treballarà de forma festiva, lúdica i amb diverses activitats i jocs entorn al gènere i les vocacions STEM que inclouen les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques. L’objectiu de la festa és el d’apropar les STEM a famílies i infants per donar a conèixer els diferents aspectes i diferents vocacions d’aquestes àrees de coneixement.

Aquesta festa, està organitzada amb i per als infants amb el Consell d’Infants de la ciutat com a organitzadors. Durant tot el dia es faran diverses activitats, jocs, tallers i exposicions relacionades amb les STEM per a tots els públics dels 3 als 12 anys acompanyats de les famílies. Es podran veure experiments de ciències, treballs matemàtics o demostracions de robòtica entre altres. A les 12.30 hi haurà la lectura d’un manifest elaborat per part del Consell d’infants.

tornar_radioIgualada