icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dissabte es farà, a #Igualada, una concentració reivindicativa en defensa de l’espai natural i l’activitat agrària de la Conca d’Òdena

Les entitats Per la Conca i Unió de Pagesos convoquem a la ciutadania de la Conca d’Òdena a sortir al carrer aquest dissabte a la tarda, per mostrar el nostre rebuig a les propostes que amenacen el territori, com ara, el macropolígon industrial de Can Morera. Els actes començaran a les cinc de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, amb diferents tallers, xerrades i tasts de productes locals i clouran, a les set de la tarda, amb una concentració i la lectura d’un manifest en defensa d’un territori viu, sostenible i amb futur. A més també s’anunciaran futures accions per part dels col·lectius convocants.

Amb aquesta jornada reivindicativa, que porta per lema “La Conca ens crida!”, Unió de Pagesos i l’associació Per la Conca volen, d’una banda, informar als veïns i veïnes de l’opacitat  de les propostes de planificació urbanística que ens afecten, i de l’altra, posar en valor el patrimoni natural i cultural del territori i l’activitat agrícola i ramadera que s’hi desenvolupa.

tornar_radioIgualada