icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dissabte, #Igualada acull la 5ena Jornada de les Plantes Oblidades distribuida en diferents punts de la ciutat

La jornada que es va suspendre a l’abril per la pandemia, es trasllada a aquest proper dissabte amb més de 100 activitats, repartides en 12 blocs i dutes a terme per més de 100 ponents: tasts, xerrades, tallers, activitats infantils, sortides, actuacions musicals, i molt més. Les activitats es faran a  l’Espai Cívic Centre, el Casal del Passeig, la Plaça Espai Cívic Centre, la Plaça del Gasogen, i el Passeig Verdaguer.

La Jornada de les Plantes Oblidades també comptarà amb una fira amb més de 60 parades on descobrir tot tipus de productes silvestres i els projectes que hi ha al darrere. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia, però a la Jornada hi trobaràs més de 40 activitats que no requereixen inscripció prèvia, i una fira amb més de 60 parades. Per tant, encara que no t’hagis pogut inscriure, podràs gaudir i escollir entre almenys 5 activitats simultànies al llarg de tot el dia. 

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades està organitzada de forma totalment voluntària, i és possible gràcies a la implicació de tots els socis i sòcies de l’entitat i de més de 150 voluntaris i voluntàries. Es tracta d’un esdeveniment únic amb més de 130 activitats repartides en 17 blocs diferents, que són dutes a terme per 200 ponents nacionals i internacionals.

tornar_radioIgualada