icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dissabte, Igualada acull l’onzena edició del Mercat de Lletres

La Biblioteca Central, el Teatre de l’Aurora i la plaça de Cal Font seran els escenaris on es durà a terme aquesta proposta, organitzada per la mateixa biblioteca i l’Ajuntament d’Igualada. El Mercat de Lletres vol ser un punt de trobada per a tots els qui estimem la lectura, des de petits a grans, i per aquest motiu inclou propostes amenes i originals adreçades a totes les edats. D’aquesta manera, al llarg de tot el dia tindran lloc presentacions de llibres, tallers, recitals poètics, un vermut literari i un espectacle familiar, entre d’altres. Per la plaça de Cal Font i la biblioteca passaran autors com ara Vicenç Villatoro, Martí Gironell, Carlota Gur  i Alba Dalmau.

Totes les activitats seran gratuïtes però per als tallers i la gala de cloenda dels Premis Narranación al Teatre de l’Aurora caldrà inscripció prèvia a la Biblioteca, trucant al 93 804 90 77, o enviant un correu a b.igualada.c@diba.cat.

El programa sencer d’activitats i exposicions es pot consultar a les webs de l’ajuntament, igualada.cat, i de la Biblioteca, bibliotecaigualada.cat. També es pot trobar a les xarxes socials del Mercat de Lletres i de la Biblioteca.

tornar_radioIgualada